Jdi na obsah Jdi na menu
 


Květen - Srpen 2012

7. 10. 2012

KVĚTEN:

Takže konečně dostávám k akcím .V květnu 6.5 12 jsem apsolvovala zkoušky ZOP s Cinem šlapal perfektně jen na dlouhodobé odložení tomu nějak nešlo a dostal pouze 4 bodíky,ale ze všech ostatních cviků si odnesl samé 10sítky a tím splnil na výbornou s 94 body.Byla jsem hodně spokojená byla to taková předpříprava pro OB.Tuto dobu se konala i výstava na které se předvedl i náš odchov Arielka a dostala výborná 1,CAC a tím splnila podmínky na granda.Holkám děkuji a gratuluji za skvělý výkon.

Další výstava v květnu se konala 12.5.12 a to slezská v Hlučíně byl Lí a Mia.Hodně se nám dařilo v závěrečných soutěžích i přes nepřízen počasí ,kdy pršelo.Mianka skončila na 5.místě BIS štěně a Lí skončil na krásném 1.místě BIS veterán!!!

krajska-vystava-hlucin-188.jpg

 

Další akcí byli QZ v Praze kyjích to se nám moc nevedlo Lí běhal super ,ale bohůžel se nevešel do času a Cin zaběhl super nebodovaný běh jinak samý disk.

ČERVEN:

sem byla pouze na závodech v třebovicích a to pouze s Cleem moc se nám nedařilo.Jump a Agi jsme doběhli vždy s omítačkou a zkoušku jsme se diskli.

ČERVENEC:

jsem byla na zkouškách v Suchdole a to opět s Líem jedna se nám povedla doběhnou krásně čistě na 3.místě a druhou jsme se diskly.Byla i Arielka a ta běhala moc pěkně skončila na 2. a 1.místě holkám moc děkuji za super prezentaci jen tak dál.

SRPEN :

z trochu jiného soudku a to z výstavního.Konala se MVP v Boleslavi a malá Miuška už nastoupila v třídě mladých a od paní rozhodčí si odnesla pěkný posudek a známku výborná 1,CAJC!!Šlapala moc pěkně a krásně se předvedla je to holka šikovná.