Jdi na obsah Jdi na menu
 


Souhrn roku 2008

30. 11. 2008

Letošní rok byl vcelku úspěšný jak pro Cleofáška tak i pro Isánka.

Cleofášek:

V letošním roce byl na třech výstavach a z toho byl 2x první tak získal 2x Cac a 1x druhý 1x R.Cac ve třídě šampionů tak mu teda chybí pouze jedn Cac z Mezinárodní výstavy a splní podmínky na Grand šampiona snad se mu to příští rok povede.

V agilitách se nám také vcelku dařilo byli jsme na několika závodech z toho jedny byly naše první za agility karyéru a to Mistrvsví republiky.V jednotlivcích se nám moc nedařilo ale zato ve družstvech ano skončily jsme na krásném 2.místě z 18 družstev.Snad se nám podaří splnit podmínky na příšti rok a znovu se zůčastnime a bude se nám dařit i v jednotlivcích.

Cleo a trofeje roku 2008:

Obrazek

Isánek:

Letos se vystavovala ve třídě mladých a poslední výstavu už v mezitřídě.

Zůčastnily jsme se šesti výstav 4x první z toho 3x Cajc tím splnila podmínky pro Český junior šampion a 1x Cac a tím začala na titulu Český šampion , 1x druzí a 1x čtvrtí.A získala letos také jednoho Boba.Součtem všech letošních výstav také splnila podmínky pro Klubový junior šanpion.

Příští rok uvidíme jak nám to půjde jelikož plánujeme štěňátka tak toho asi moc nepovystavujeme,ale to je ještě daleko tak se uvidí.

Vagility jsme poctivě trénovaly a zůčastnilly jsme se jednoho závodu štěňat kde skončila na 4.místě.Příští rok už chceme závodit oficiálně a už v Dubnu snad se nám to povede uskuečnit.

Všem přejeme mnoho úspechu v roce 2009.

Isánek a trofeje 2008:

Obrazek